mandag den 1. december 2014

*Nissen er landet...*

Nisse Grandkvist er flyttet ind i dag! 


Jeg var meget spændt på hvad lillemanden ville sige til alt dette halløj... Personligt har jeg glædet mig som et lille barn! Jeg er ret vild med ideen om nissedøren og julen i det hele taget! Og at få et barn, har blot fået mig til at skrue en tand op for juleriet. 
Så er I advaret: HER JULES :)
Dog uden stress i år, her er stadig ikke fået pyntet op og chokoladekalenderen er først købt i dag.


Lauritz var lidt mundlam, da han så det lille Setup, men modsat mig, har han jo heller ingen anelse om hvad dette tosseri går ud på!

Så vi læste Grandkvists brev højt, og jeg fortalte lidt om Nissen. Det hjælp :) 
Han måtte hen og hive lidt i døren, og derefter skulle han selvfølgelig rode, pille og undersøge det hele, for sådan en dreng har jeg.Nissen havde også en overraskelse med - slikkorn! De skulle plantes i sukker og så kommer der en overraskelse op i morgen! Jahh, glæder mig!


Jeg har lavet en "rigtig" nisse og er blevet inspireret af Elf on a shelf på Pinterest. 
Det er super amerikansk, men jeg synes det er sådan en fin ide, og man plukker jo bare det, man synes er sjovt. 
Jeg er vild med alle de skøre ting denne nisse kan lave, og jeg har lavet en hel liste over ting, han skal underholde os med i december. 
Jeg har ikke købt den rigtige Elf on a shelf, men var heldig at finde vores Nisse Grankvist i genbrugen. Han har et skellet af ståltråd, så han kan bøje og strække sig i alle mulige seje stillinger og  har et super sødt ansigt. Han fik et bad, nyt halstørklæde og pels kant på huen, og så var han klar til at flytte ind.

/Ditte

2 kommentarer:

  1. Hvor er det fedt at du gjorde det. Ham Grankvist er da vildt fin. Håber du afslører, hvad de der sukkerkorn blev til :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, var ret meget i tvivl, men han hygger sig så meget med det :) Synes også jeg var ret heldig da jeg fandt Grankvist. Han er helt perfekt... Afsløringen er i mit nye indlæg ;)

      Slet

Template by Pink + Lola