lørdag den 12. oktober 2013

*Elefanthue...*

Juhuu! Lidt tid ved symaskinen! Det har der ikke været meget af... For at være helt ærlig, er jeg ikke den der får gjort tingene i god tid.

Et lille eksempel er gravide mig der køber ind til at sy babysengetøj, men ikke "når" det før jeg føder, og nej jeg fødte ikke meget for tidligt! (4 dage). Så min stakkels nyfødte baby havde ikke sengetøj. Godt han sov i vores seng de første mange måneder ;) Du kan se det sengetøj, jeg endelig fik syet her. 

Min pointe er, at jeg for en gang skyld er på forkant! Alt Lillemandens vintertøj er nu købt og så fik jeg oven i købet også syet hans elefanthue, før han skal bruge den ;)

 Mønster fra Stof2000 Homemade/Ditte

7 kommentarer:

 1. Jeg er også i gang med at lave elefanthuer, jeg har nu fået klippet stoffet ud, så nu skal jeg bare finde tid til at finde symaskinen frem.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 2. Heldigvis er de ret hurtige at sy, hvis du har overlocker :)

  SvarSlet
 3. Åhh hvor er den fin - og hvor jeg bare godt kender det der med at være i sidste øjeblik - eller efter ;-) Hvordan er pasformen? jeg leder efter en god elefanthue!

  Jeg så du var på pakkelegen - har du lyst til at bytte med mig hvis du har plads?

  Mvh
  Karin

  SvarSlet
 4. Tak :) Godt at høre det ikke kun er mig! ;) Pasformen er fin rundt om ansigtet, måske en lille smule stram om ørerne (måske fordi Lauritz har stritøre :))
  Jeg vil meget gerne bytte med dig i pakkelegen, der er stadig pladser... Skriver dig på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Super :-) min mail er kehesselballe@gmail.com

   Slet

Template by Pink + Lola