lørdag den 5. januar 2013

*Nyt udseende og lædernøglering...*

Dem som plejer at kigge med her, har måske opdaget at bloggen har fået nyt udseende :) Jeg er selv blevet ret glad for det. Var gået lidt død i det gamle udseende og overvejede faktisk at skifte blognavn.... men synes det er en stor mundfuld, så i stedet blev det til en blog-makeover, og nu synes jeg bloggen er mere mig :)
Tror ikke det er sidste gang jeg får det sådan! Men et nyt år, nyt udseende og en masse nye blogideer.... Det kan kun blive godt :)

Lige pt. kan jeg af en eller anden grund ikke få lov at uploade billeder på mine indlæg!! Nogen andre der har problemer med det?? Nå, men derfor får I lige ovenstående i et indlæg, jeg havde liggende som kladde... Hermed også en DIY :)

Jeg har været lidt kreativ med læderester og lavet disse lædernøgleringe. Faktisk før jul, men de har først fundet bloggen nu ;) Ingen syning, blot:

Læder
Snørrehuller
D-ringe eller nøglering

Så er læderet blot klippet ud så den passer til D-ring eller nøglering, lagt dobbelt om ringen, klippet skrå af og fået isat 3 snørrehuller.



/Ditte

5 kommentarer:

  1. Hvor er de ( her kan jeg ikke bruge ordet fine ;-) seje.

    SvarSlet
  2. Tror du skrev den i mit prøve indlæg ;) Har lagt en kommentar hos dig :)
    Ps. Dejligt du kunne bruge nøgleringen :)

    SvarSlet
  3. Jeg kan rigtig godt lide det nye design! Ser godt ud. Og nøgleringene er super fede!
    Kh viola

    SvarSlet
  4. Ih tak :) Dejligt du kan lide begge dele. Synes ikke det er så nemt at lave sin blog om, men nødvendigt ind i mellem :)

    SvarSlet

Template by Pink + Lola